De Journal

Vergroot jouw veerkracht door dagelijks te werken aan goede (emotionele) gewoontes. Al schrijvend versterk je dagelijks jouw dankbaarheid en trots. Je verwerkt tegenslagen, groeit en kijkt vooruit. Ook reflecteer op je progressie met de gewoontes die jij graag wil versterken – of juist wil verminderen of stoppen.

Voorafgaand aan deze Dagelijkse Pagina’s helpt de Gouden Gewoontes Journal jou kiezen welke gewoontes jouw prioriteit verdienen. Een basismeting aan het begin geeft inzicht waar jij nu staat in je leven. Na iedere maand doe je een vervolgmeting.

De Gouden Gewoontes Journal is gemaakt voor een kwart jaar journaling. Om precies te zijn: 13 weken. Oftewel 91 dagen. Softcover, 240 pagina’s.

De Boekenleggers

De boekenleggers zijn speciaal ontwikkeld voor het bijhouden van jouw voortgang. Op de ene kant vink je dagelijks de gewoontes af die je zelf hebt gekozen. Op de andere volg je gewoontes die goed zijn voor ieder mens. Zoals bewegen en prioriteit geven aan slaap. Bij jouw journal zitten 13 boekenleggers. Voor iedere week eentje.

De Gids

De gids geeft uitleg over de inzichten uit de gedragswetenschap en de positieve psychologie waar de Gouden Gewoontes Journal op is gebaseerd. Ook vind je uitleg en ingevulde voorbeelden voor de verschillende oefeningen en pagina’s in de journal. Softcover, 28 pagina’s.